alco81 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam, poszukuję filmów muzycznych i musicali (w których dużą rolę gra muzyka) i raczej nie chodzi mi o filmy z Frankiem Sinatrą ;) przykładowo: Grease (musical) Hairspray (musical) Mamma Mia! (film muzyczny) Noc w Roxbury (film muzyczny) pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 np: rent jesus christ superstar west side story nine 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie jest to film ale zacznij oglądac 'Glee'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Jeszcze był taki film z Jessica Alba "Honey" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 A ja polecam It Might Get Loud Chociaż to bardziej 'dokument' ale świetny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dobosz - 2002 - Drumline filmweb Opowieścią o pochodzącym z biednej rodziny czarnoskórym perkusiście, który dzięki swojemu ogromnemu talentowi wygrywa stypendium umożliwiające mu studia w college'u w Atlancie, gdzie kształci się muzyków biorących udział w ulicznych paradach. Po pierwszych niepowodzeniach bohater staje na czele szkolnego zespołu i w ogólno amerykańskim konkursie prowadzi go do zwycięstwa. Nie ogladałem, ale słuchałem niektóre sceny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Across the Universe Sweeney Todd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Moulin Rouge School of Rock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 (edytowane) 1. Chicago (najlepszy współczesny musical). 2. Deszczowa piosenka (moim skromnym zdaniem, najlepszy musical). 3. Amerykanin w Paryżu (niezapomniany Gene Kelly). 4. Gorączka sobotniej nocy (John Travolta w swoich najlepszych czasach). 5. Grease (John Travolta w swoich najlepszych czasach). 6. Hair (końcówka ściska za serce). 7. Pół żartem, pół serio (świetny). Więcej i dużo więcej: Lista filmów muzycznych – Wikipedia, wolna encyklopedia Edytowane 27 Sierpnia 2011 przez Armo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) Blues Brothers Quadrophenia Crossroads - ale nie ten szajs z Britney Spears, mam na myśli ten film: http://www.imdb.com/title/tt0090888/ Edytowane 28 Sierpnia 2011 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...