rob_e Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 witam. mam taką płytke http://www.msi.com.tw/program/products/mai...7&MODEL=MS-6330 no i niestety padła. dalismy ja z kumplem do serwisu (komputronik) a oni na to ze płyta nie ma prawa chodzic z duronem opartym na jądrze Morgan (czyli powyżej 1ghz??? ) chociaż sami ją sprzedali z 1100 :). co wy na to? Może ktos to wyjasnic mi logicznie bo nie wiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 kumpel mial taka sama z Athlonem 900 powinna legalnie pociagnac Morgana ,niech nie sciemniaja i daja druga po drugie co ich obchodzi z jakim procesorem chodzila,padla i to jest wazne,domagaj sie uznania gwarancji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 panowie z komputronika w ramach odpowiadzi wyłali mi liste procków ktore obsługuje ta płyta i oczywiscie znajdują sie tam wszystkiei procesory Duron-morgan z oznaczeniem "NO"... a ja wiem ze tak nie jest. płytka obsługuje 1200i 1300 mhz durony a to juz raczej spitfire nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 nie wiem w czym problem z ta lista,jak bys reklamowal ze plyta nie chce z Morganem chodzic to mogliby przyslac ale skoro plyta wogole juz nie chodzi to maja dawac druga zdaje sobie sprawe ze tej plyty juz nie maja i miec nie beda,ale niech w takim razie dadza inna ,ostatnio mieli tam GigaByte na kt133a ,niech ci taka daja jak nie moga zalatwic msi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Co do obslugi prockow na jadrze Morgan to nie mam pojecia, powiem tylko ze spalilem juz dwie takie plytki, K7T Pro2 a potem K7T Pro, jedna wytrzymala rok, druga 3 dni hyhyhy ;). Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Nie maja racji bo ja na niej sprawdzalem Athlona 1200MHz i po prostu nie bylo problemow. Natomiast po 2 latach uzytkowania ni z tego ni z owego spalila sie w nim kosc biosu,i tzreba bylo nowa plytke zakupic,ehhh! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Na tej płytce Duron1100 powinien raczej chodzic.Na stronie www.amd.pl jest MSI na chipsecie 6330 rekomendowana także powinno to śmigać.Możesz powiedzieć to tym w serwisie. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 tak wiec komputronik stwierdził ze ja popusłem płyte bo uzywałem durona 1100 (a włozenie morgana powoduje uszkodzenie płyty po półrocznym uzytkowniu) a ponadto ze płyta miała tylko 3 miesiące gwarancji bo była poserwisowa. na papierach oczywiscie 18 miesiecy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 co Komputronik pogrywa w kulki,chyba przestane tam kupowac w kazdym razie nie wygraja z toba,musza ci uznac gwarancje jak masz papiery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...