radiusbo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam. Nie za bardzo sie znam na sprawach sieciowych itp., wiec prosze Was o ocene linii ADSL (nie wiem czy dobrze sie wyrazam, bierzcie poprawke:)). Glownie chodzi mi o to czy jest szansa na cos wiecej niz 2 mb (Netia na linii TP). Zalaczam ponizej screen ze statystykami: Z gory dziekuje za pomoc. Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez radiusbo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 W tej chwil nie masz nawet pełnej synchronizacji dla 2mb, przy takim tłumieniu to się ciesz, że 2mb działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiusbo Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Wlasnie sie ciesze. Dziala znakomicie, przez ponad rok zadnych problemow. Wyciagam wlasiciwie okolo 2,1 mb. Chcialem sie dowiedziec czy jest szansa na cos lepszego. Nie ma - i tak dobrze. Na takiej wiosce jak mieszkam 2 mb to wielki dobrobyt:) Dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 nie chce zakladac nowego tematu, mozecie ocenic jakosc mojego polaczenia? kobieta w orange wmawia mi ze moze 10MB nie pojsc a na stronie TP moj numer ma zielone swiatlo na 20.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 kobieta w orange wmawia mi ze moze 10MB nie pojsc a na stronie TP moj numer ma zielone swiatlo na 20.. 10 Mb/s powinno iść doskonale. Z 20 Mb/s mogą być problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 no nie wiem czy tak doskonale, spojrz jak niski margines na DL jest juz przy 6 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...