mat_zab Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Czy będzie chodził Athlon XP na Abit KT7E chipset KT133E ???????? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Niestety raczej nie. Według specyfikacji(z www.abit.com.tw: CPU Support AMD Athlon/Duron 700MHz ~ 1.2GHz Socket A Processors based on 200 MHz Także przeglądając biosy do twojej płyty nie wzauważyłem, aby dodano obsługę XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 a obsłuży Athlona TB 1200 266MHz ????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Z tego co zrozumiałem czytając stronkę abita, to powinien, ale nic se za to uciąć nie dam. Lepiej skocz na tę stronkę i pocztaj(jak masz czas się rozumi). Link gdzieś na górze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 u mnie Xp nie poszedl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Kt7e nie obsługuje szyny 133 Mhz nie puścisz na niej XP ani TB na 133 Mhz ale możesz np puścić XP na ustawieniach 14x100 = 1400 Mhz podaję linka. :idea: http://www.ocinside.de/index_e.html?/html/...p_painting.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Kt7e nie obsługuje szyny 133 Mhz nie puścisz na niej XP ani TB na 133 Mhz ale możesz np puścić XP na ustawieniach 14x100 = 1400 Mhz podaję linka. :idea:http://www.ocinside.de/index_e.html?/html/workshop/socketa/xp_painting.html Jestes tego pewien ?? Popatrz na moj sprzet :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...