bandit Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Mam problem z instalacją w/w programu. Włączam instalkę . Pokazuje sie Reading Contents of Package i tyle. Wyświetla się komunikat z krzyżykiem białym na czerwonym tle :"The contents of this file cannot be unpacked.The executable you are attempting to run has been corrupted.Please obtain another copy of the file , verify is inergrity,and try again '' Prosze o pomoc Z powazaniem Łączę wyrazy szacunku Bandit gg:3133033 net-killer@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagger Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Może ściagałeś jakimś progsem przyśpieszającym ściaganie i masz wadliwy plik ? - jesli tak to spróbuj ściagnąć jeszcze raz albo odpal z jakiejś płytki dołączanej do gazet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 1. Ściągaj na nowo - bez żadnych akceleratorów itp. 2. Może zbyt mocne o/c i pamięć(proc) błądzą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Masz błędne archiwum ja też do czasu jak używałem Gozilli to mi potem czesto nie chcial rozpakowac najlepiej jak masz win xp to klikaj na link i bedzie sciagal bezpiecznie bo jak wezmiesz prawym przyciskiem zapisz jako i sciagajac zerwie ci lacze to juz nie zaczniesz w tym miejscu gdzie skocnczyles ale od poczatku a jak klikniesz to odtworzysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...