iTrooper Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Witam. Jestem Nowym na forum.Jeżeli zrobiłem topic nie tam gdzie trzeba to prosze o przestawienie. Wiec mam pewien problem z myszką natomiast jak włączam kompa to po chwili myszka mi nie działa i słychac dzwięk jak sie odłaczało jakies uzadzenie od portu USB.I po chwili drugi odglos jak by sie podłaczalo do portu.I potem myszka dziala i tak w kółko. A poza tym mmuli sie komp strasznie.Mam Zainstalowany Antivirus Eset Smart Security 4,2,71,2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Probowales podmienic mysz na inna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTrooper Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 nie nie mam takiej mozliwosci narazie. Moze to byc problem z myszą? Bo miałem podobdny z dyskiem twardym zewnętrznym na USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...