Xome Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam. Znudził mi się wygląd w Windows 7 64bit więc postanowiłem zmienić skórkę. Niestety aby w pełni cieszyć się nowym wyglądem wymagana jest podmiana kilku plików w Windows. Od razu spotkałem się z niemiłym zaskoczeniem spowodowanym mimo ,że jestem adminem to nie mam uprawnień do zmiany pliku. Po wielu nerwach z uprawnieniami ( To nie było takie łatwe jak było opisywane na forach gdyż wyskakiwał komunikat ,że nie mogę zmieniać uprawnień lecz mimo to w teorii mam zaznaczoną pełną kontrole, a dla pewności dałem pełną kontrole wszystkim użytkownikom gdyż i tak mam komputer tylko dla siebie). Otóż problem polega na tym ,że mimo że w Właściwości > Zabezpieczenia mam wszystko na zezwalaj to i tak nie mogę podmienić plików. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Może spróbuj z jakiegoś livecd, albo z trybu konsoli naprawy Win7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Części plików nie podmienisz podczas normalnej pracy systemu. Odpal w awaryjnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Hiren's Boot -live XP. I po zawodach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xome Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Hiren's Boot -live XP -raczej z pewnością nie bo mam Win7 Z tego co widzę to jest to tylko pakiet różnych programów więc co on da? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) Niestety aby w pełni cieszyć się nowym wyglądem wymagana jest podmiana kilku plików w Windows. Do czego wystarcza sciągnięcie odpowiedniego programu, który robi to na działającym systemie. raczej z pewnością nie bo mam Win7Win7, którego płyta instalacyjna zawiera PE 3.0, czyli windows działający wprost z płyty. Wystarczy zamiast instalatora wywołac konsole. Edytowane 28 Sierpnia 2011 przez ZlyUser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...