Skocz do zawartości
goram

jak sprawdzic swoj adres ip ?

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat
  Cytat
"Twoje IP (80.50.40.86) znajduje się w miejscowości Amsterdam, Netherlands." :lol::P

Cytat
"pi86.neoplus.adsl.tpnet.pl" :)

Dziwne :lol: mnie pokazuje moje prawdziwe ip >> porownane z tym co wskazuje PowerGG

wszak moje tez jest w amsterdamie :lol:

zbieg okolicznosci :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Windows: ipconfig /all

to dziala tylko w przypadku gdy jestesmy polaczeni z internetem bezposrednio np. modem, lecz wtedy gdy sie korzysta z neta np. za pomoca sieci lokalnej to pokazuje tylko ip wewnetrzne oraz inne drobiazgi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Windows: ipconfig /all

to dziala tylko w przypadku gdy jestesmy polaczeni z internetem bezposrednio np. modem, lecz wtedy gdy sie korzysta z neta np. za pomoca sieci lokalnej to pokazuje tylko ip wewnetrzne oraz inne drobiazgi
W drugim przypadku "Skontaktuj się z administratorem" :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Dlatego wlasnie podalem metode ostatnia w postaci strony WWW. Liczylem na inteligencje czytajacych :-)

ja takze podalem strone www na ktorej to mozna sprawdzic >> nie ja pytalem

pozatym jestem na tyle inteligentny i tylko podalem ze twoj sposob nie sprawdza sie wszedzie :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
"Twoje IP (80.50.40.86) znajduje się w miejscowości Amsterdam, Netherlands." :lol::P

Cytat

Tepsa wszystkich userow Neo+ wyslala do Amsterdamu :D . Tez tam jestem :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat

Cytat

Tepsa wszystkich userow Neo+ wyslala do Amsterdamu :D . Tez tam jestem :D .

ja nie mam neo+ ale moj dostawca ISP ma lacze z polpaka wiec pewno TPSA pocichu przeniosla sie do do Amsterdamu >> wiemy czemu .... ladne panie itp.. :lol: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

\ napisał(a):
  \ napisał(a):

Dlatego wlasnie podalem metode ostatnia w postaci strony WWW. Liczylem na inteligencje czytajacych :-)

ja takze podalem strone www na ktorej to mozna sprawdzic >> nie ja pytalem

pozatym jestem na tyle inteligentny i tylko podalem ze twoj sposob nie sprawdza sie wszedzie :twisted:

Ale jest najprostszy i najpewniejszy. Strony moga klamac, polecenia systemowe raczej nie ;-)

Nie zarzucam nikomu braku inteligencji, spokojnie wiec :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

ja nie mam neo+ ale moj dostawca ISP ma lacze z polpaka wiec pewno TPSA pocichu przeniosla sie do do Amsterdamu >> wiemy czemu .... ladne panie itp..  :lol:  8)

To samo u mnie - provider na polpaku. Moze to i dobrze, ze do Amsterdamu, bo tam sa takie fajne te no jak im tam.... COFFE SHOPY!

:lol: :lol: :lol:

BTW

Holenderki sa brzydkie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi