kamilo23 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Inne serie > Porsche Supercup > 2011 > Kalendarz wyścigów :: Wyprzedź Mnie! Porsche Supercup – Wikipedia, wolna encyklopedia Dziwne, że nikt do tej pory nie wspomniał o Porche supercup, oglądam ten sezon i Kuba Giermaziak pokazuje klase, dziś kolejny drugi raz na podium. Wyścig trzymał w napięciu do końca. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 No Giermaziak sobie radzi, ja w sumie tyle z tego wiem co mówią w studiu F1. Ogólnie nie przepadam za oglądaniem wyścigów innych niż open wheel, przynajmniej na torach. Wydają się strasznie wolne, Co innego rajdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Oglądałem dziś pierwszy raz Porsche, ale jakoś mnie nie wciągnęło, wolę F1. Co do Giermaziaka to całkiem nieźle, chociaż mógł by się skupić albo na Porsche albo na F3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Co do f3 to racja albo jedno albo drugie, bo jak bedzie wszystko na raz to nic z tego nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Giermaziak był 5 a jego 18-letni kolega 10. Jak na świeżaka to całkiem dobrze mu idzie. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...