paszul Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam Mam problem z monitorem Samsung T220 HD i nigdzie nie udało mi się znaleźć jego rozwiązania. Otóż monitor sam się włącza i wyłącza. Wygląda to tak, że jest włączony przez ok. 5-10 sekund, później sam się wyłącz na 5-10 sekund i tak w kółko... włączony, wyłączony, włączony, wyłączony... można oszaleć. Problem występuje na wszystkich trybach (DVI, Ext., Component itp.) Zresetowałem ustawienia do fabrycznych, ale to nic nie pomogło. Na "dłubaniu" w środku kompletnie się nie znam. Może to wina upałów? Proszę o pomoc co jeszcze mogę zrobić. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 wygląda na to ze coś jest nie tak z połączeniem, jakieś zwarcie, a próbowałeś podłączyć go do innego komputera? sprawdź to, jak będzie to samo to do serwisu z nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...