Hopes Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Tak jak w temacie oraz opisie. najtańsza mp3, która by się nadała według mnie to SanDisk Sansa Clip + 4GB Odtwarzacz MP3, microSD (1774419466) - Aukcje internetowe Allegro Największy dylemat mam z wyborem słuchawek do tego odtwarzacza, muszą one być za ucho wkładane inne nie wchodzą w gre. Z tego forum wyszukałem KOSS KSC 75, jednakże nie wiem czy je dostane w swojej okolicy. W komputroniku znalazłem te http://www.komputronik.pl/product/96123/Sprzet_komputerowy/Peryferia_i_eksploatacja/Creative_EP_550_czarne.html Proszę Was o rade, ponieważ jestem zielony na ten temat. To dobry wybór? Jeśli nie proszę podajcie własną propozycję i wolałbym żeby ten zestaw był do 200 zł max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hopes Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 nikt nie doradzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hopes Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 hmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja doradzę. Właściwe tematy. Słuchawki Do Muzyki - Temat Zbiorczy - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Odtwarzacze mp3 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...