zaraza.b Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam od niedawna mam windows 7 i chcialem wlaczyc gre w dx11 (dirt 2) mam pytanie czy jest to mozliwe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Jaką kartę graficzną posiadasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaraza.b Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 gtx 460 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 To nic nie stoi na przeszkodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaraza.b Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) ok ale jak to zrobic? jak włączyć dx 11 prosze o pomoc? Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez zaraza.b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 W opcjach gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaraza.b Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 wlasnie szukalem wszedzie nie mam tego chyba ze przeoczyłem ale sprawdzilem i nie mam mozliwosci zmiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Detale na Ultra i włącz tesselację. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Detale na Ultra i włącz tesselację. Zgadza się. Po prostu niektóre ustawienia są możliwe do włączenia tylko na systemach z DX11. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaraza.b Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 tzn sie da czy sie nie da i nie wiem czy gram z dx11 czy 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Detale na Ultra i włącz tesselację. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...