Mizc Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Witam! Zamierzam w najblizszym czasie kupic karte podana w tytule, stad pytanie: jak ta karta radzi sobie w praniu?. W sklepie, w ktorym chce kupic, jej cena jest nad wyraz niska (716zl brutto). Czy ten model to nie jest przypadkiem jakas okrojona wersja R9600Pro? Wiem, ze GigaCube to oddzial Gigabyte produkujacy karty na chipsecie ATI, ale i oni moga produkowac buble :) Czy jest ktos, kto ma ta karte i moglby cos o niej powiedziec? Z gory dziekuje za opinie... Nie moge znalezc w internecie testow dokladnie tej karty, moze ktos mi pomoc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 na twoim miejscu wolal bym sie jeszcze z miesiac " pomeczyc" z tym co masz i kupic pozniej 9500 pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZ Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 tu masz link czym rózni się ta karta od radka 9500pro http://www.benchmark.pl/artykuly/przeglad_...2002/wstep.html osobiscie wolał bym 9500pro bo jego możesz przerobić na 9700pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 tu masz link czym rózni się ta karta od radka 9500pro http://www.benchmark.pl/artykuly/przeglad_...2002/wstep.html osobiscie wolał bym 9500pro bo jego możesz przerobić na 9700pro Powiedz mi prosze jak moge 9500pro przerobic na 9700pro bo jakos mi nie wychodzi :?: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 jezeli ta karta krecila by sie tak samo jak karta referencyjna to sie oplaca i to bardzo ,bo wtedy jej wydajnosc jest taka sama jak kreconego radeona 9500 pro (ale zakrecilem :wink: ) , ale teraz to loteria bo nie ma nigdzie recenzji tej karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 ja ja bede miał napewno w piątek jak znajde w warszawie :) Chyba że gdzieś zobaczye taniego 9500 pro wtedy go kupie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 a opcja szukaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=334...&highlight=9600 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=292...&highlight=9600 ja osobiscie uważam ze ze zględu na stosunek cena do mozliwości oraz potencjał podkręcenia karty na 9600 pro to bardzo dobry wybór. I jezeli popatrzysz na zagraniczne testy okaże się że przewaga 9500pro z powodu 8 potoków jest tak naprawdę nie wielka, a różnica w cenie jest ale pierw poczytaj na przykład dwa zamieszone wyżej wątki. Moim zdaniem wcale nie ma powodu najeżdzanie na ta kartę i takie wychwalanie względem jej 9500 pro a co do konkternego modelu firmy o której wspominasz czyli odłam Gigabyta to poczekaj na jakieś testy jak się zachowują konkretnie te modele. Ja też zreszą czekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Prosze tu teścik podkręcanie troche rozczarowuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Prosze tu teścik podkręcanie troche rozczarowujeKurna czytałęm testy na anglojęzycznych stronach i wypadł lepiej :? I nawed na jakimś forum koleś podobno nieźle wykręcił ją.Tylko moze inny producent? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Prosze tu teścik podkręcanie troche rozczarowuje Ten test mnie ostatecznie przekonal. Kupie TĄ karte i mam nadzieje ze bede z niej zadowolony. Dzieki za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Po amd1700+ to moj najlepszy zakup...polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 NIE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/159 i wszystko jasne. Chociaz z podkrecalnoscia mozna by bylo cos pokombinowac z biosem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petrov Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 400 mhz dla pamieci! dla mnie ta karta gigacube to kpina, lepiej kupic r9500pro poki jeszcze sa w sklepach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Prosze tu teścik podkręcanie troche rozczarowujeKurna czytałęm testy na anglojęzycznych stronach i wypadł lepiej :? I nawed na jakimś forum koleś podobno nieźle wykręcił ją.Tylko moze inny producent? Tak, ale autor topica prosił o opinie nt. GigaCube, a ten nie wypada najlepiej co widac na przykładzie recenzji z FrazPC.pl Słaba jakość obrazu i TV, zaniżony zegar pamięci o 200MHz!, a do tego zerowa podkręcalność. Porażka jak dla mnie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 FIC Radeon 9500 PRO 128MB TV/DVI <-- jak dla mnie to jest najlepszy wybór jaki mogłeś zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 no to czekamy na inne karty na 9600 pro - ta rzeczywiście jest kiepska - szkoda że SIRIUS nie wspomina że ta karta to wersja LITE z obniżonym taktowaniem i pamięciami 4ns - nawet zdjęcie pudełka Siurius pokazuje inne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Nie opłaca się karta niepodatna na podkręcanie. Kup Fic 9500 PRo / FIC 9700 PRO lub 9700 sapphire-a herculesa od razu odradzam bo schodzi na psy :( teraz praktycznie wszystkie jego radki (oprócz 9800PRO) mają płytki od sapphir-e lub Gigabyta .... więc jeśli nie widać różnicy to po co przepłacać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Prosze tu teścik podkręcanie troche rozczarowuje Ten test mnie ostatecznie przekonal. Kupie TĄ karte i mam nadzieje ze bede z niej zadowolony. Dzieki za pomoc! Tutaj totalnie zdebialem 8O Karta wypadla najgorzej jak tylko mogla a ten pisze, ze go test przekonal 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Prosze tu teścik podkręcanie troche rozczarowuje Ten test mnie ostatecznie przekonal. Kupie TĄ karte i mam nadzieje ze bede z niej zadowolony. Dzieki za pomoc! Tutaj totalnie zdebialem 8O Karta wypadla najgorzej jak tylko mogla a ten pisze, ze go test przekonal 8O Zauwaz ze Mizc mowi o FIC RADEON 9500PRO!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 syf,kiła i mogiła test na fazirpc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...