pain.exe Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam Mam zamiar stać się posiadaczem jakiegoś większego telewizora, tylko kompletnie nie wiem co wybrać :/ Budżet mam na to około 2000 zł do nagięcia w obie strony tzn. możecie strzelać propozycje do 2,5 K. Wymagania takie, że musi być FULL HD(zresztą każdy większy tv teraz jest full hd), musi mieć MPG4, ze 2 lub 3 wyjścia HDMI bo mam zamiar podłączyć do niego X360, no i wiadomo - jak największa płynność wyświetlania obrazu(żeby nie było efektu klatkowania przy HD, albo że napisy nie nadążają za filmem, ostrość jasność itd. też na wysokim poziomie. Aha no i przydałoby sie jakieś wejście USB. Liczę na jakieś ciekawe propozycje. z góry dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 heh dzieki za fachową pomoc ;) zawsze można liczyć... na siebie :) Temat można uznać za zamknięty bo już wybrałem - Toshiba 40VL748 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...