bobson37 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam, czekam na takie mobo. Ma ktoś na forum już ten wynalazek? Jakieś opinie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUn4seen Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Mam, a właściwie miałem. OC nędzne (w dodatku tylko mnożnikiem, chociaż nie wiem jak w nowszych BIOSach), limit 95W jest jak najbardziej serio - przy 955BE zdarzało jej się wariować pod obciążeniem (freezy, okazjonalny BSOD), z 1090T łaskawie się wyłączała po kilku sekundach obciążenia albo w ogóle nie bootowała - wszystko przy stockowych ustawieniach, przy OC 1090T o 200MHz odmawiała uruchomienia w ogóle. Wylądowała w końcu na Allegro, nowy właściciel włożył do niej chyba X2 255 i poza dużym poborem prądu i temperaturami jakoś to działało. Możliwe że nowe BIOSy coś poprawiły, ale wydaje mi się że największy problem stanowiła niedomagająca sekcja zasilania - radiatora nawet w idle nie dało się dotknąć, i to bez obudowy. Wniosek był taki że jedynym sensownym mini-ITX dla AM3 jest Asus M4A88T-I Deluxe (w dodatku o prawie połowę tańszy od Minixa), ale tego już nie miałem, darowałem sobie walkę z AM3 i przeszedłem na niebieską stronę mocy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...