granat1166 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam. Chciałbym sie was zapytać jakiego laptopa warto kupić do 2tyś.. Przeznaczenie to internet multimedia i jakiś starsze gierki.. Nie zależy mi na długim czasie pracy na baterii bo laptop będzie ciągle podłączony do zasilania.. laptop może być bez systemu.. Chciałbym zainstalować na nim windows 7 może taki? co o nim myślicie? http://www.komputronik.pl/product/117879/Laptopy/Laptopy_notebooki_/HP_G62_b30sw-ew_4_GB.html Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez granat1166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciu10 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Hmm ten laptop do Twoich zapotrzebowań jest nawet za dobry ; D . Laptop posiada dużo ramu, dobry procesor, duży dysk, dużą ilość ramu w karcie graficznej . Ja jestem na TAK za zakupem tego laptopa, którego przedstawiłeś w powyższym linku :) Pozdrawiam luciu10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronio89 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Tanie Notebooki cena od 0 zl do 2000 zl - Porównanie cen w sklepach kazdy z nich bedzie lepszy(czytaj wydajniejszy do gier), reszta to kwestia upodoban. Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez gronio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...