motorbike Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam Robiłem dziś kumplowi formata, pogrywałem wszystkie stery, no i na koniec zostawiłem grafikę (9500GT)... No i nagle podczas instalacji wyskakuje komunikat, nie pamiętam dokładnie treści, ale brzmiało to mniej więcej tak "Nie można zainstalować sterownika, ponieważ sterownik nie może znaleźć zgodnego ze sobą sprzętu...." Sterowniki był pobierane ze strony Nvidia, próbowałem różne wersje... Wiecie co może być nie tak ??? Z góry dzięki...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Jakiej firmy jest karta? Spróbuj pobrać sterowniki ze strony producenta, kilka razy spotkałem się z takim problemem, że stery ze strony NVidii nie wiedzieć czemu nie chciały działać a pobrane ze strony producenta śmigały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbike Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Jakiej firmy jest ta grafika dokładnie nie pamiętam, chyba Point Of..... A sterowniki pobierałem ze strony Nvidii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbike Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 O dziwo dzisiaj ten sam sterownik, który wczoraj nie chciał się zainstalować, dzisiaj już normalnie działa. Dodam że nic nie było w komputerze grzebane... ^^ Temat do zamknięcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...