wodrzu Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Czy ktos montowal Zalman ZM-80HP lub Tt Giant 2 heatpipe na karcie bez dziur wokol chipsetu ??? moja karta to ati radeon 8500 nie firmowy( nie pytam sie o to co pisze w instrukcji ale o realne mozliwosci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ten model jest do kart GF4 Ti szczegolnie. DO radkow 8500 i bodajze gf3 jest Model Zalman ZM50A-HP. Notabene tanszy i kosztuje okolo 85. Wiem czy pytales czy ktos montowal ten wiekszy model ale chcialem tylko sprostowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodrzu Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 dzieki za sprostowanie ale nie zminia to faktu ze nie wiem czy da sie to zamontowac bez dziur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ten model jest do kart GF4 Ti szczegolnie. DO radkow 8500 i bodajze gf3 jest Model Zalman ZM50A-HP. Notabene tanszy i kosztuje okolo 85. Wiem czy pytales czy ktos montowal ten wiekszy model ale chcialem tylko sprostowac. co Ty mieszasz :? sa 3 modele Zalmanow ZM50-HP - modela na "slabiutkie" karty GF MX, R7500 itp ZM80-HP - model na "mocne" grafiki ZM80A-HP - poprawiony model ZM80-HP (zwiekoszono powierzchnie oddawania ciepla z 1000cm2 do 1300cm2) http://www.zalman.co.kr/english/product/zm80a-hp.htm a co do zakladania na karte bez dziur to nie widzialem u nikogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 mozna klejem.... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodrzu Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Tylko zastanawiam sie czy bedzie sie trzymala ta druga strona bedzie sie jakos tzrymac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ten model jest do kart GF4 Ti szczegolnie. DO radkow 8500 i bodajze gf3 jest Model Zalman ZM50A-HP. Notabene tanszy i kosztuje okolo 85. Wiem czy pytales czy ktos montowal ten wiekszy model ale chcialem tylko sprostowac. co Ty mieszasz :? sa 3 modele Zalmanow ZM50-HP - modela na "slabiutkie" karty GF MX, R7500 itp Przepraszam. Po prostu czytalem kiedys recke i na 100% tam pisali ze ten mniejszy model jest do Radka 8500. NIestety nie pamietam jush gdzie to bylo moj blad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Tylko zastanawiam sie czy bedzie sie trzymala ta druga strona bedzie sie jakos tzrymac ta druga strona opiera sie na koleczkach, wiec jak w otwory w podstawce dasz jakies plastkiowe koleczki to IMO powinno byc OK. Co do klejenia to mozna uzyc kleju od zalmana na NB, praktycznie nie ma mozliwosci tego odkleic, tak trzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodrzu Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 czyli nie powinno byc jakiegos wielkiego problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 praktycznie nie ma mozliwosci tego odkleic, tak trzyma. Mnie sie udalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Czo, miozna sprobowac na klej (tan dwuczesciowy od zalmana), ale przez to jak ci sie zepsuje to nawet do gwarancyjnego nie oddasz, bo nie odkleisz... I jak bedziesz chcial zmienic karte to trez problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...