FeniOo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam! nie wiem czy w dobrym dziale pisze mam nadzieje ze tak :) Mam otóż taki problem z internetem dokladnie Vectra ładnie mi chodzi ping dobry po 30 ale nieraz się sam wyłącza i później muszę wejść w panel sterowania -> Połączenia sieciowe -> Połączenie lokalne 2 muszę wyłączyć i ponownie włączyć i dopiero mam znowu internet, nie wiem dlaczego się tak dzieje i to się robi, różnie co 20 minut co godzinę, więcej lub mniej. :( Modem mam jak coś. Wie ktoś może jak to naprawić, żeby się tak nie działo bo to wkurza :( btw: Internet mam 12,0 Mb/s. Może to coś od nich lub coś mam z modemem ? - lub z kablami ? Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez FeniOo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Najlepiej zrobisz, jeśli zadzwonisz na ich helpdesk. Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Wina raczej wygląda że jest po twojej stornie, jak pomaga ingerencja w włączenie/wyłączenie interfejsu na PC. Bo rozumiem że modemu nie wyłączasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeniOo Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie no cos ty :) Wiesz moze oco chodzi moze cos w jakiś opcjach. ? Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez FeniOo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryko245 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Fenio,wejdź w menadżer sprzętu w komputerze i odinstaluj swoją karte sieciową , po czym zrestartuj komputer. Po restarcie wgraj nowe sterowniki do karty, wszystko zacznie chodzić normalnie,też tak miałem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeniOo Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) Podasz swoje gg pogadamy jak to zrobic tak :) ? 11867192 napisz :. Edytowane 1 Września 2011 przez FeniOo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Tutaj masz wszystko Usuwanie nieużywanych sterowników Windows XP, Vista i 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeniOo Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 (edytowane) A gdzie znaleźć nazwe karty sieciowej bo musze właściwy sterownik poszukać ? Edytowane 3 Września 2011 przez FeniOo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 (edytowane) Tutaj: Edytowane 4 Września 2011 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...