mikaelus Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Słuchajcie, potrzebuję waszej szybkiej opinii. Będę jutro reinstalował system i nie wiem na co zmienić. Będę na nich pracował, ale również chcę sobie pograć (także w stare, DOS'owe gierki). Który system wybrać? Który stabilniejsz, szybszy - lepszy? :? Aha, XP Pro dlatego, że Home po prostu nie mam i nie będę miał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Jak by nie patrzeć to XP ma jednak większą zgodność z programami od 2000 więc polecam ten system. Róznica w szybkości działania obu systemu jest niewielka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ja jestem za 2k bo stabilny i wydajny i mniej pamieci zjada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Jeśli będziesz też grał to tylko XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Qrcze, pogłosujcie trochę... Tylko 10 os.? Do jutra muszę wiedzieć na czym postawić kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 qrcze..... ten temat byl walkowany setki, jak nie miliony razy... taki stary uzytkownik i tego nie zauwazyl ;) no chyba oczywiscie ze win xp prof :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 oczywiście win2k i sp3, xp to taki win ME w nowym opakowaniu, nawet przywracanie systemu jest, nie mówiąc już o przywracaniu sterowników, to taka opcja dla speców :) bo oni korzystają z tego aby podnieść wydajność i stabilność :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 oczywiście win2k i sp3, xp to taki win ME w nowym opakowaniu, nawet przywracanie systemu jest, nie mówiąc już o przywracaniu sterowników, to taka opcja dla speców :) bo oni korzystają z tego aby podnieść wydajność i stabilność :D:lol: to pogrubione zdanie mnie zabilo :lol: wiesz czym jest XP :?: w2k w nowym opakowaniu :lol: a co do tematu to polecam w2k, stabilnosc (xp ja stracil :?), szybkosc...... i gierki tez dzialala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Tylko 2000 nie jest tak napakowany bajerami. Szybszy i mniej wymagajacy. Mniej pamieci i mniejsca na dysku. A jak kozystasz z sieci, cos przeliczasz, sciagasz to jego stabilnosc docenisz. U mnie 2000Pro chodza nieraz po 80 godzin bez reseta i jest luzik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 ja nie wiem, w czym wy widzicie wieksza stabilnosc w2k od winxp, mialem obydwa systemy, obydwa byly jednakowo stabilne, zero zwiech i w ogole fajnie, teraz mam winxp, bo jest nowszy i sie szybciej uruchamia, przesiadlem sie z w2k i jakos bardziej mi sie podoba, winxp pozera wiecej ramu, a widze ze masz 256 MB wiec moze lepiej w2k :?: no nie wiem, ankieta na razie idzie leb w leb; wiec zaden z nich nie jest lepszy, kwestia gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zdarza się, że na XP chodzi mi komp po 3 dni bez restartu i nie ma żadnych problemów :) Tak więc, jak do gierek to XP :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Oczywiscie ze XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Moze to juz po fakcie, ale : Oczywiscie ze Win 2k Pro !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 xp pro - daje sie odchudzic jesli chodzi o zjadanie pamieci - lepszy do gier - luuubie xpe :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ja się jeszcze nie zdecydowałem, ale przyznam, że jeśli o wygląd chodzi to "stara" winda już mi bokiem wychodzi... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Tylko Win 2k+sp3... moze zrob tak jak ja :) Win2k+sp2 (nie mam stalki, a tak mi qmpel przepalil plytke wiec i tak dobrze;]) i 98 z czego 98 tylko do staroci:)... WIN 2K-NAJLEPSZY SYSTEM MS EVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Niektórzy z Was narzekają na stabilność XP... Używam go odkąd wyszedł, z tego na jednym kompie stoi bez reinstalki już ponad rok i nie ma ŻADNYCH problemów. Właściwie to nie przypominam sobie kiedy ostatnio system zaliczył jakąś zwiechę. Zatem - oddaję swój głos na XP 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Z WinXP Proff. zrobisz (prawie) Win2000 ale na odwrot juz nie za bardzo. Oba sa stabilne (troche lepszy 2000), na obu da sie grac (troche lepszy XP). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...