samzi Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam mam taki problem że po jednej z burz spaliła mi się płyta główna w PC serwis wymienił mi ją ale od tamtego czasu zaczęły dziać się dziwne rzeczy tzn na początku PC łapał dziwne fazy przy załączaniu PC'ta monitor raz się włączył a raz nie :/ pisało ze niby kabel od PC do monitora jest nie podłączony ;/ a był i w takiej sytuacji komputer odłączony od sieci postał parę godzin i przy następnym włączeniu wszystko już gało :/ ale teraz mu całkiem odwaliło tzn na całym monitorze pojawiły się niebieskie kwadraciki cały monitor jest w nich i coraz częściej ma fazę z tym reagowaniem na włączenie się ostatnio przez 2 dni stał nie reagował :/ ale co jest dziwne zrobiło się tak że tylko na strony www mogę wchodzić i nie mogę żadnych filmików na YT włączyć ani na pulpicie gg winampa i wszelkich innych programów włączyć ponieważ przy uruchomieniu ich ekran się blokuje robi czarny i tyle nic nie mozna zrobić klikanie myszka powoduje piszczenie komputera ;/ i tylko reset zostaje I moje pytanie jest takie czy to wina karty graficznej a może monitora ? chodź w to wątpię czy po prostu system Windows się jakimś trafem zje*ał i trzeba na nowo go zainwestować ????????????? Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez samzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Padła karta graficzna i dla tego łapie dziwne "fazy"(lol). Systemu nie trzeba inwestować Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez łopian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samzi Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) yyy... nie dość ze zapłaciłem za sprawdzenie kompa i wymianę płyty to pi*dy jeszcze mi nie powiedziały ze karta graficzna jest uszkodzona :/ lol Edytowane 1 Września 2011 przez samzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...