JUGAJ Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Witam was mam taki problem ta gierka nie chodz mi pod win xp ?? może są jakieś patche co z tym zrobić ?? Za wszelka pomoc wielkie dzięki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Jak bym był moderatorem to bym cie <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ł. A <font color="#FF0000">[ciach!]</font> forum o grach to nie istnieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio pisałem taki post ale w łagodniejszy sposób. DO MODERATORÓW ZABLOKUJCIE DOSTĘP NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW!! 8O 8O 8O Coś Ty taki nerwowy :?: :?: :?: To dobrze, że nim nie jesteś. A tak nawiasem, ten użytkownik ma troche dłuższy staż niż Ty :wink:co prawda to prawda a odnoszac sie do wormsow poszukaj jakies patcha w necie pod xp, powinno pomoc chociaz u mojego kumpla wszo pod xp dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Koleś poprostu chce być fajny i na siłe se postów narobić :) Dzięki ale niemoge znaleźć żadnego może jakieś linki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Sprawdzę u siebie, bo wydaje mi się, że to działało mi pod XP :? Jak co to dam znać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Witam może to problem ze sterownikami do grafy mam GF4 ti 4200 i detki 40.72 a objawy są takie dochodzi mi do planszy z 3 robalami i napisem worms world party klikam enter powinno wejść do menu gry a wychodzi do windy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Sprawdzę u siebie, bo wydaje mi się, że to działało mi pod XP :? Jak co to dam znać ;)Sprawdziłem - Gra: Worms World Party chodzi zupełnie NORMALNIE pod WinXP - więc to napewno nie wina gry. Tak nawiasem: Detonatory 44.03 Nforce 2.41 DirectX 9.0a WinXP Pro SP1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel198804 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Czy ktoś wie gdzie w WWP wpisuje się IP żeby znaleźć założoną grę ? huh.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopranos Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam serdecznie, Ten, kto miał stycznośc i jest maniakiem WWP niech poda wskazówke, jak przejśc misje, w której jest mniej więcej opisane (język ang.), abym przemieszczał się w lewo /prawo i zbierał beczki. Ten etap wygląda jak zoo, są trzy wormsy, na dnie etapie można zdobny broń 'Donkey'. Mam nadzieje, że wiecie o którą misje chodzi. Tak się składa, że po odebraniu wystarczającej ilości beczek - w tym donkey - pozabijałem te trzy robale ale mimo tego misja nie została spełniona. Co ja tam musze zrobi ? Pozdrowienia, proszę o szybki kontakt, Sopranos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Podnosze temat iz mam problem, z tą gierka :/ Otorz w momencie zakonczenia jednej rundy kompuiter mi sie restartuje, czasem sie zdarza iz kilka razy zagram i po jakims czasie dopiero restart, nie wiem co mam robic a zagrac bym chcial... Wewrsja gry to jakas spolszczona przez cd-project kupiona za pare zł :D A moj konfig kompa to: Sempron64 2500+ GA K8NE 2*512ddr GF6600GT leadtek Co radzicie zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 tez mam problem z tą gierką, objawy takie jak u JUGAJ -a Mam winXP SP2 Detonatory również 44.03 Directx 9.0c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 No ja mam tez SP2 i 9.0c, a stery to mam Omegi jakies najnowsze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 U mnie przeszkadzal oryginalowi sterownik od jakiego napedu wirtualnego. Odinstalowanie alcohola i Daemona pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 No coz, pozostaje sprobowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam Czy któryś z posiadaczy wysłałby mi dźwięki zwycięstw? Chodzi mi głównie o śmiechy - nazwy plików: <jakiśtam> laugh.wav. Najbardziej mi zależy na Psycho laugh.wav. Z góry ogromne dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Cześć, mój problem polega na tym, że Worms World Party nie chce mi działać na moim komputerze. Config macie w podpiscie, system to Windows Vista Home Premium 32bit. Próbowałem już różnych trybów zgodności, uruchamiania w 256 kolorach itd. Macie jakieś pomysły? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) odpal jako Admin a najlepiej przerzuć się na W:A, do dziś wychodzą do niego patche (beta, ale zawsze coś) :) Edytowane 3 Listopada 2008 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 ale ktoś dinozaura wykopał hehe .. btw dla mnie wormsy to coś pięknego i niezapomnianego - gierka ponadczasowa . W:A musze zobaczyć :) bo myślałem ze WWP jest więcej śmieci i patchy - dziwne :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja wróciłem jakiś czas temu do WWP tyle że na windows mobile. świetna zabawa, polecam. szkoda tylko że nie ma zwykłej kampanii :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekzolty Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Mam problem z opcją multi w WWP.O ile w Worms Armageddon przez hamachi ładnie to działa,to w WWP nie bardzo chce. Różnica jest taka,że w WA jest okienko do wpisywania IP i można się ładnie połączyć wpisując IP z hamachi.Niestety w WWP usunęli to okienko i teraz mam problem. W wyszukiwaniu serwerów LAN nie znajduje nic ani gdy ja stawiam,ani gdy kolega.W opcjach jest wymuszone używanie IP z hamachi.(W WA też zresztą nie znajdywało) Próbowałem też uzyć nie jakiego gamerangera i niestety skutek marny.Kombinowałem z programem FORCEIPBIND or something like that i pupa zbita. Nie mam już pomysłow naprawde i może jakiś spec sieciowy pomógłby rozwiązać? Chcemy kulturalnie pograć:) Wersja gry jest taka sama,bodajże 1.1.Firewalle all disabled. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezzien Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Jeżeli chce ktoś zagrać w Worms World Party przez internet proszę pisać na gg 1437768 lub program GameRanger ID: 2178379. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...