Snake16 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Mam juz tego dosyc jak to dziadostwo wylaczyc , badz usunac jego historie . Chodzi mi oto ze jak np. wchodze na www.onet.pl i wpisuje jakies haslo i wpisze np litere "s" to mam menu z kilkanastoma wyrazami na "s" , JAK TO WYLACZYC BO STRASZNIE MNIE TO DENERWOJE ! Usuwalem wielokrotnie Historie poprzez Panel Sterowania ----> Opcje Internetowe -----> Wyczysc Historie Ale to nic nie daje to nadal zostaje . Pozdrawiam Snake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 A zapomnialem mam Windowsa XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugneth Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 blisko byles ;] wiec robisz podobnie opcje internetowe --> zawartosc --> i tam jest okno dane osobiste, nastepnie opcja autouzupelnianie, i sadze, ze juz sobie poradzisz z tym co Cie interesuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefl00d Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 W IE: Narzędzia --> Opcje Internetowe --> Zawartość --> Autouzupełnianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 hee wielkie dzieki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...