yuucOm Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Pamietam ze jest coś takiego w necie - wpisuje się adres URL strony i na danej stonie i ona nam emuluje przeglądarki różne (np IE) itd. Pamietacie może adres tego typu stron gdzie można emulować różne przeglądarki ? Możecie coś polecić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Tak na szybko, jednak nie sprawdzałem -> Check Browser Compatibility, Cross Platform Browser Test - Browsershots Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Też to patrzyłem ale średni ma to interface i wyskakuje mi ze dana strona była już przetważana.... Było coś co wyświetlało prawie full screen jak dana strona wyglada w IE6-7-8. Pisze bo musze coś przetestować a nie ma opcji aby IE u mnie zagościło. W dodatku trzeba czekać na zrzuty Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 IE NetRenderer - Browser Compatibility Check - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...