Amfidiusz Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Panowie, Moja obecna konfiguracja (z sygnatury) zaczęła mi zdychać przy nowym Deus Ex, a że premiera Battlefielda zbliża się wielkimi krokami, czas pomyśleć o wymianie sprzętu. Budżet ograniczony, ale elastyczny (czyli jeśli warto dopłacić, to dopłacę). Zależy mi na pececie, na którym znowu będę mógł bez problemów pograć przez następny rok, niekoniecznie na najwyższych detalach. Na pierwszy ogień chyba pójdzie grafika, bo to ona wygląda na najsłabsze ogniwo. Na pewno będę szukał czegoś używanego. Czy do tego sprzętu warto pchać się w HD6870? Myślałem również nad GTX460, ale to chyba będzie za mało na obecne standardy. Jest może coś godnego polecenia pomiędzy tymi kartami? No i jak już pytam, to generalnie: coś jeszcze wypadałoby wymienić? E/ Widzę obecnie ofertę na XFX HD 6870 Black Edition za 540zł. Warto? Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez Amfidiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 GTX460 jest słabszy od HD68xx . Ten XFX wydaje się ok - dosyć niska cena jak za HD6870 , gdzie tą ofertę masz - na allegro najtaniej widzę za 590 zł , XFX Black za 660 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amfidiusz Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) Nie mieszkam w Polsce. Link do oferty Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to jutro ją odbiorę :) Edytowane 1 Września 2011 przez Amfidiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...