iTrooper Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam mam pewien problem z zewnetrznym dyskiem twardym,którego od pewnego czasu nie wyświetla windows. Jak podłaczam przez USB to musze poruszac kabelkiem żeby zaczął brac obroty. Dysk ma Dwie lamki.Jedna Niebieska druga Czerwona. Jak go podłaczam to niebieska sie swieci a czerwona nie. I nie znajduje mi go w srodku w systemie ani w biosie. I cos dziwnie chałasuje.Czy moge odzyskac dane z tego dysku? Są dla mnie bardzo ważne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 - Jaki to dysk ?, podaj model, - Sprawdź na innym kabelku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTrooper Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 Nie wiem jaki to model jakiś stary Western Digital. Pojemnosć 80 GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...