Mortiiss Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Witam, w końcu zdecydowałem że kupię dysk SSD już miałem wybrany Corsair Force 3 SSD...i zajrzałem z ciekawości na forum CORSAIR'a. A tam cała masa postów na temat tego że te dyski się sypią, że sprawiają dużo problemów, o zgrozo nawet po wymianie u producenta. Wcześniej myślałem o OCZ Agility 3, ale z nimi dzieje się to samo. Jakieś propozycje innych dysków, tak samo szybkich i przede wszystkim mniej zawodnych. Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Polecam lekturę: Wszystko o SSD -- FAQ 1. Strona! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiiss Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Czytałem już. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Może Crucial m4? Sam jestem zainteresowany zakupem takowego, tyle, że w wersji 64GB :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Crucial M4. Wersja 128GB jest odrobinę szybsza niż 256GB, a jeszcze po wgraniu nowego firmware te dyski naprawdę są więcej niż warte uwagi. No i są to jedne z niewielu dysków, które nie mają żadnych bugów. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anton Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 http://www.anandtech.com/show/4421/the-2011-midrange-ssd-roundup - powinno trochę pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiiss Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 Troszkę odgrzebuje temat, Z racji innych wydatków (sic!) dysku jeszcze nie zakup;iłem. Ale cash już gotowy , przeglądam sobie oferty a tu niespodzianka http://www.skapiec.p.../8/comp/2323294 co o Tym myślicie? W sieci coś o tych "dyskach" cicho... a cena bardzo mi odpowiada:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aImLeSS Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 Dołączam się do pytania Mortiiss'a Co z RevoDrive? OCZ jeśli chodzi o SSD pod SATA dało ciała, ale co z RevoDrive? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 Odgrzeb ten Wszystko o SSD -- FAQ 1. Strona! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 195 temat, wszystko jest napisane. Revo wcale nie jest szybsze pod system więc nie widzę sensu kupowania takiego tworu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiiss Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 No i Stary dobry M4 wylądował na Olx Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...