arturjan Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Hi Czy opłaca sie wymienić płytę MSI K7t na kt133a na ECS K7S5A sis735 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harcerzyk123 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Jeśli masz zamiar władować w DDR to tak bo MSI raczej tych pamięci nie obsługuje ;) Ale zamiana tylko dla zamiany aby dalej siedzieć na SDR to ja bym się nie zamieniał. Ale zrobisz jak uważasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 a jaka reszta tego kompa :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Pewnie zamiast plyty lepiej grafike :) Albo moze lepiej zmodowac obudowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 nie no z kt 133 to mysle ze opyta wieksze mozliwosci potem rozbudowy itp... mi i biosy oc sa do tej plyty moze byc ciekawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 ja bym nie zamienial,bo na SDRAM KT133A jest szybszy ,a akurat ten model ECS nie udal im sie jak chcesz DDR to duzo lepsza jest ecs K7S6A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 k7s5a to legenda .. ta plyta ma juz swoje dni ale nadal jest w sprzedazy i wogole a k7s6a co druga padnieta ale jak sie trafi na ok to fakt jest ok wiem bo mialem i oc mam ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 a zmien sobie dodasz ddr to wydajnosc wzrosnie, czesto mowi sie ze ecs to zlom ale ja jakos w ciagu ostatniego roku mialem 3 plyty ecs,1 epoxa i 1 gigabyte i sentyment do ecs mam najwiekszy (to chyba za ten praktyczny brak podkrecania, ale zawsze jest cpufsb :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 jak jużto może warto pomyśleć nad L7S7A2 ? pewnie droższa ale i lepsza. zamiana na DDR powinna sporo dać (na to liczę przy mojej wymianie - patrz podpis). zależy jeszcze ile masz dopłacić. jeśli 50zł to ok, powyżej trzeba się zastanowić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturjan Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Chce zamienić bo chce sobie zmienić procka na 1800-2000XP no i na DDR więc pod tym kontekstem pytam . Czy jest to w miare bezproblemowa płyta ? Ps: duża bedzie róznica miedzy np MSI 1800XP na kt133 a ESC KTS5A1800XP i DDR? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 znaczna i odczowalna .. ja roznice odczulem po przejsciu z ddr 266 na 333 wiec ty tez odczujesz szczegolnie w szybkosci uruchamianie sie gier i aplikacji w windzie nie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 no to i ja jestem spokojny o różnice między abitem kt7a (133 MHz) a ecs l7s7a2 z ddr 333, jakoś będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...