jonathan Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Mam takie pytanko... czy ktos uzywa tego dziadostwa? UPC dalo mi takie oto urzadzonko do internetu 25Mbit. Co do predkosci internetu i pingow nie moge miec zastrzezen. Problem pojawia sie przy niektorych aplikacjach i ustawieniach. Np za cholere nie moge ustawic torrentow, problem tez mam z niektorymi stronami ktore sprawdzaja IP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Port forwarding ustawiłeś odpowiednio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Porty przekierowane... DMZ... firewall wylaczony, IP Flood Detection wylaczony Kiedy dozucam nowe torrenty dostaje komunikat "Torrent storage folder can't be the same as the autoload folder!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Np za cholere nie moge ustawic torrentow... A jak ustawiasz ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Chodzilo mi o ustawienia samego utorrenta... Wczesniej mialem aster - ich modem cisco + wrt54gl wszystko smigalo pieknie Teraz mam tego nieszczesnego Thompsona/Technicolora i za cholere nic nie dziala... 2 dni juz kombinuje wieczorkami i nic nie dziala. Pewnie w weekend zadzwonie i pogadam z helpdeskiem. bo ciekawe jak bedzie sie miala sytuacja ze zdalnym pulpitem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 "Torrent storage folder can't be the same as the autoload folder" -> Opcja -> Ustawienia -> Katalogi i zmień sobie "Umieść nowo pobierane w:" i "Przenieś pobrane pliki do:" na dwa różne katalogi... Możesz spróbować odznaczyć w routerze - Gateway -> Advanced -> Options; "WAN Blocking" i "UPnP Enable"... problem tez mam z niektorymi stronami ktore sprawdzaja IPTzn... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Mam to ustawione. Okazalo sie ze niektore prywatne torrenty preferuja tylko unikalne IP a nie jakas ich pule ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...