Skocz do zawartości
samzi

Spalona grafika jakim zamiennikiem ją zastąpić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam niedawno na tym forum pewna osoba powiedziała mi ze w moim PC spaliła się karta graficzna

o w tym temacie

-----> Monitor karta graficzna raz odbiera sygnał miedzy sobą a raz nie - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne

więc chcę ją wymienić ale nie chce inwestować w tego PC'ta dużo kasy dlatego mam pytanie do was jaka "NAJTAŃSZA" karta graficzna będzie pasować do mojego komputera :) ja na nim tylko gram w cs:s przeglądam strony "www" i od czasu do czasu jakiś film obejrzę :) Zależy mi na jak najtańszej karcie aby oczywiście aby cs:S na niej poszedł nie przycinał się ;p

DANE TECHNICZNE:

STARA KARTA GRAFICZNA GF 7600GS 512/128

Płyta główna: Gigabyte M68M-S2P (wcześniej miałem asusa ale musiałem wymienić bo się spalił)

zasilacz 400W

MOŻE BYĆ NAWET COŚ UŻYWANEGO Z ALLEGRO :)

Edytowane przez samzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak patrzę na datę zakupu komputera i dzisiejsza datę to wychodzi że już wytrzymał 4 lata i 1 miesiąc ;p i troszkę przeżył ^^ żebym zaraz w zasilacz nie musiał inwestować znowu ^^ jak mówiłem nie zależny mi na dobrej karcie aby cs:s działał bez ścin ^^ moja jedna jedyna gra przy której się relaksuję od czasu do czasu ;p

Edytowane przez samzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi nie zależny na szybkości ;p tylko o najtańszą kartę graficzna ;p

bo nawet szczerze mówiąc nie wiem co to daje ^^ ta szybkość co to klatki na sekundę, taktowanie ^^

mi chodzi tylko o to zeby cs sie nie przycinał na tamtej gf 7600 mi sie nie cia ładna grafika była tylko strasznie długo sie włączał jak go zminimalizowałem i ponownie powiększyłem ale to chyba nie była wina grafiki :)

Edytowane przez samzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi