acp___ Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) PROBLEM: nie wyraźny obraz, obcięte krawędzie a mam pytanie jak poradzić sobie z tym problemem w konfiguracji: PC nVidia GeForce GTX 460 - HDMImini - HDMI - TV LED LG 32LV4500 :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: czy ma znaczenie, że jednocześnie do jednej karty graficznej mam podłączone: - monitor w rozdzielczości 1280x1024 poprzez 1z2 DVI - w/w telewizor LED w rozdzielczości FULL HD poprzez HDMI mini :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: żeby obraz nie był obcięty muszę go narzędziami w sterownikach zmniejszyć suwakami, wtedy mam bardzo nie typową rozdzielczość i nie we wszystkich grach jestem w stanie ją wybrać odświeżanie mam 60Hz - a obraz jest nie wyraźny Edytowane 1 Września 2011 przez acp___ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Pewnie trzeba wyzerować kadrowanie w telewizorze (w SONY domyślnie jest ucięty nieco kadr, nie wiem jak w LG). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 (edytowane) W TV Samsung miałem też ten problem gdy była w nim ustawiona proporcja 16:9 (choć na logikę powinno być ok). Po zmianie na auto jest ok. W każdym razie nie kombinuj ze sterownikami, tylko poszukaj w ustawieniach TV. Edytowane 2 Września 2011 przez kamail86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...