Martines098 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Witam tak jak w temacie poszukuje nowego tabletu od w granicach 500-600 zł. Teraz iż jestem w ostatniej klasie Technikum wybrałem specjalizacje moją jako grafika i multimedia i myślę że tablet by był najlepszym do pomocy w nauce rozwiązaniem więc prosił bym o jakieś propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Zapoznaj się z regulaminem działu. Chodzi Ci o tablet jako komputer czy urządzenie wskazujące? Nie wiem gdzie to przenieść ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines098 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) o tablet do rysowania. Niestety nie znam sie na tym znam sie na komputerach i laptopach ale to jest jedyna rzecz z tej obszernej rzeczy której nie mam bladego pojęcia Edytowane 1 Września 2011 przez Martines098 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...