stepnikp Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 (edytowane) Witam, wykupiłem sobie darmowe rozmowy ze Skype na stacjonarne. Problem w tym, że od jakiegoś czasu słaba jakość zmienia się w tragiczną. Bardzo słabo mnie słychać, są duże szumy i zakłócenia. U mnie próbowałem na różne sposoby i nie wiem co jeszcze. Może Skype się wysypał ? Internet ma z netii 1 MB. Przez modem zwykły dodany przez nich. Firewall Windowsa tylko. Zainstalowałem starą wersję, ale bez zmian. Edytowane 2 Września 2011 przez stepnikp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qujav Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Sprawdzałeś mikrofon ? Ustawienia głośności windows ? Wyłączyłeś torrenty etc. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stepnikp Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Tak. Nic dodatkowo nie ściągam, jedynie aqq działa w tle. W Windowsie wygląda dobrze, trochę jest szum przy nagrywaniu, ale przez Skypie to porażka. Mam najnowszą wersję Skype. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...