Skocz do zawartości
raki

frazpc.pl ZNOWU HUJ

Rekomendowane odpowiedzi

No chcialem sobie wejsć poczytać newsy a tu cytuje "Chialbym tu podziekowac mamie, frazirowi i calej redakcji frazpc.pl, bez waszego serwisu nie molgbym tego osiagnac"

I qupa....

Ostatnio też wyjechali z jakąś awarią czy coś...

Czy nie zaczesto im sie to zdarza ... taki porządny serwis.... :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No chcialem sobie wejsć poczytać newsy a tu cytuje "Chialbym tu podziekowac mamie, frazirowi i calej redakcji frazpc.pl, bez waszego serwisu nie molgbym tego osiagnac"

I qupa....

Ostatnio też wyjechali z jakąś awarią czy coś... 

Czy nie zaczesto im sie to zdarza ... taki porządny serwis.... :-(

Te texty sie cos czesto ostatnio pojawiaja, a szkoda bo fraz to fajny serwis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest zalosne. Trabia tam ze nie ma banow a dostalem prawdopodobnie bana na IP :lol:

Po zastosowaniu dowolnego proxy strona frazpc nagle zaczyna dzialac, wylacze proxy strona milczy. Po zastosowaniu proxy mam inne widoczne ip i pewnie dlatego dziala. Chcialem zapytac na boardzie o co chodzi to moje 2 watki zostaly skasowane :lol: RESPECT :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhh kurde, czytaliscie nazwe pliku ktory sie wyswietla ? AKTUALIZACJA.HTML !!! jak cos aktualizuja to tak daja. Nie ma co sie podniecac.

Wogule nie znajduje mi strony, nawet nie pinguje :!:

Mi chodzilo o ten text ktory sie pojawia 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi