diolek Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 http://www.pccooler.com.pl/zen/photo.html .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 co to za cudo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 wyglada niezle ... ale cena ... pewno nie bedzie bardziej wydajne niz wlasnorecznie zlozone wc za 4xx zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 To kiedyś na Allegro koleś sprzedawał za 200zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Priecez o tym swego czasu bylo glosnio, kosztuje min. 700zl a wydajnosc, niezla ale bez cudów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Kurcze... pierwszy raz widze coś takiego... wugląda jak jakaś zabawka a nie radiator... czy co to jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 ja już to kiedyś widziałem na jakiejś stronie jest to radiator w kształcie chłodniczki na którą wieją dwa wiatraki 60 mm ciekawy jestem jakie to jest wydajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Czytalem kiedys recenzje tego w ktoryms z polskich serwisow. Jednak wydajnoscia to to nie grzeszylo i halasu sporo robilo, ogolnie kiepsko. Tam w srodku krazy jakas ciecz czy cus, nie pamietam teraz dokladnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 pewnie jak w tym zelmanie na grafiki co jest chociaż nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 to mi wyglada na jakas hybryde WC z AC ale nie wiem ;) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Z tego co ja pamiętam to ciecz o niskiej temperaturze wrzenia, przez co po ogrzaniu od CPU paruje i przez to odbiera duże ilości energii, którą oddaje skraplając się po ochłodzeniu :) Czyli tak jakby mini lodówka, kosztuje podobnie tylko mniejsza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 jak dla mnie to wolę wc chociaż jeszcze nie mam :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 wydajnosc tego jest niska, jest to chalasliwe i zajebiscie drogie. kazde WC bedzie lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 i brdzo dobrze zdziwiają wymyślają tkie dziwy a do niczego to nie jest podobne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Bo dla "normalnych" ludzi chłodzenie wodne to jest extremalne rozwiązanie stosowane przez jakiś maniaków, którzy wydają kasę na chłodzenie, zamiast na lepszy proc, a potem kombinują co robić jak już go spalą , zaleją, etc. :D BTW Najbardziej mnie śmieszy mina i reakcja sprzedawców, jak odpowiem, ze *to do procesora :D bułahahaha :D * - "obojętnie jaka miedziana nagrzewnica" lub "pompka akwariowa o wydajności min 1000 l/h" (3 razy mocniejsza od najmocniejszej w sklepie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Prawie każdy cooler kosztujący powyżej 150 zł będzie lepszy od tego. Czytałem parę recenzji tego (mój ojciec się na to napalił) i zawsze ZEN plasował się po środku stawki ale coolerów. Do wodnego chłodzenia nawet tego nie porównywali. Krótko mówiąc - shit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 szajs, w kazdym tescie obrywalo niezle becki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...