jestemkandydatem Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 (edytowane) Witam. Jak w temacie, noszę się z zamiarem zakupu monitora do szybkich gier FPS, np. Quake Live. Jako, iż nie jestem znawcą w zakresie monitorów, więc każda rada poparta konstruktywnym argumentem zostanie przeze mnie rozpatrzona. Monitor myślę do max. 1000 zł. Serdecznie proszę o pomoc! EDIT: Poczytalem trochę w necie i wygląda na to, że najlepsze monitory do gier 22'' to Samsung 2233rz i LG W2363D. Jest tylko jeden problem. Nigdzie nie mogę znaleźć takiego sprzętu, "towar wycofany ze sprzedaży". Zna ktoś może powód? Wszyscy zachwalają te monitory, szczególnie Samsunga. Edytowane 5 Września 2011 przez jestemkandydatem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Poszukaj modeli 120 Hz (niestety obecnie to chyba tylko TN). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...