Stillo Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 (edytowane) Witam Jakieś 2 miesiące temu zakupiłem na allegro konto premium do serwisu filesonic na 30 dni. Wszystko przebiegło tak jak powinno, ale po miesiącu konto nadal jest aktywne do tego momentu. Czy w takiej sytuacji może mnie ktoś zmusić do zapłaty za ten w sumie kolejny miesiąc i pewnie następne ? W ustawieniach konta jest ważność do 2012. Czy ktoś miał taką sytuację ? Pozdr. Edytowane 6 Września 2011 przez Stillo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 (edytowane) To twoje konto zostało pewnie sprzedane trzystu innym osobom :) Samo w sobie odpsprzedawanie na allegro jest mało legalne. A płaci za nie i tak wystawiający na allegro. Edytowane 6 Września 2011 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stillo Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 czyli olać to i cieszyć się bez konsekwencji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Raczej :) popularne jest sprzedawanie jednego konta wielu osobom - jego utrzymanie wynosi kilkanascie dolarow miesiecznie, a po udostepnieniu go 100 innym osobom poprzez allegro i tak wychodzimy kilkaset zl do przodu :) Rapidshare swego czasu blokowal konto, jesli wykryto logowanie z wielu roznych adresow ip, nie wiem, jak wyglada polityka innych serwisow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...