pawel21 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Witam, Czy mógł by ktoś powiedzieć mi, która z dostępnych na rynku firm produkuje komputery przenośne z możliwe najwytrzymalszych materiałów? Po ostatnich doświadczeniach notebookami takich firm jak LG i Samsung mam dość. LG mimo, że był takim domowym komputerem - po prostu się rozleciał. Zawiasy zwyczajnie się połamały... Samsung? Wyłamany włącznik... dwa miesiące szukałem serwisu, który to wymieni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw10 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 to samo mam z moim LG, jak chcesz pancernego lapka to szukaj lenovo thinkpad.Ale to sa lapki biznesowe wiec nie licz na mocna karte graficzna, a jesli juz jakas bedzie to tylko quadro. pozaty to ile chcesz kasy przeznaczyc i do czego bedzie sluzylno i czy bedzie czesto przenoszony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel21 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Chce wydać max 1500. To ma być komputer do płacenia rachunków, przeglądania sieci i filmów. Przenoszony będzie sporadycznie, z pokoju do pokoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw10 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 wydaje mi sie ze warto dolozyc do tego lapka: asus a53e laptop ogolnie polecany z tych najtanszych, ewentualnie ten, troche mocniejsza grafika, slabszy procek, mniejszy dysk ale za to z windowsem: Asus K52JT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel21 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Okej, dzięki za info. Kupiłem Toshibę co o tym myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micky92 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Aaa, Toshibę kupiłeś, to nam wiele mówi, bo przecież wszyscy wiedzą, że Toshiba ma tylko jeden model laptopa. Może coś konkretniej, co to za Toshiba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...