raki Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Kurde./.. tylko w bydzi nie dostanę tych co piszecie... są tylko te Multiscany 15f... myśle że w miare atrakcyjnej cenie 240zł... UPDATE: Zapomnialem dodać że obecnie mam OPTIView 14L szajs jak nic... więcc różnica po zmianie byłaby chyba duża co?? MA ktos jakiś opis, test tego Sony?? jakis link?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Czego nie dostaniesz? 700P są choćby w SUN'ie (dawny Micronet). Ja kupiłem w ArtMagu. Przejdź się tylko Śniadeckich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 dzisiaj 3 godziny łaziłem.. ale za sprzetem dla kumpla.. :-) A w SUNie mają używane ??? Za ile są?? Bo jak nowy to odpada... brak funduszy :-( BTW Myślałem że nie ma tu żadnego Bydgoszczanina :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Sorry - nie zauważyłem, że to nie twój temat (tam jest nowy 700P) Używanych kiedyś szukałem, ale nic ciekawego też nie znalazłem i wolałem dozbierać funduszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Kurde... chyba sie skusze na tego MSony Multiscan 15f... na trinitronie .. bym musiał dopłacić 150zl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sAx® Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 naprawde obraz na trinitronie rewelacja.... mimo ze to juz stary kinol ale działa extra, miałem juz troche monitorów w swoim życiu ale obraz jaki daje Trinitron jest zajebisty...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 naprawde obraz na trinitronie rewelacja.... mimo ze to juz stary kinol ale działa extra, miałem juz troche monitorów w swoim życiu ale obraz jaki daje Trinitron jest zajebisty......W takim razie myśle że oddanie mojego starego <span style="color:red;">[ciach!]</span>a i dopłacenie tych ~140zł do Trinitrona to opłacalny interes :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...