[yarazz] Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 A ktora karta kreci sie najmocniej (oczywiscie ze 128mb ramu) ? Leadteka, Asusa MSI czy Gainwarda ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Na wyniki dysków PCMarka nawet nie próbuję już patrzeć - teraz wogóle nie mam dla niego dysków :lol: (nie widzi żadnego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 zasrana pogoda...jest tak duszno że mój sprzęcik sie gotuje :D , dzisiaj zapodałem sobie wiatrak z zasilacza na zasilacz :) bo mi sie 350-ka gotowała...teraz jest nawet spox ... ......pozdrowienia dla wszystkich maniaków kręcenia :) ............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ale zes qfa trafil.... mi sie troche lepiej udalo :P tylko rdzen nie swieci blaskiem u mnie ... na tym 648 pojawiaja sie malutkie artefacty w 3dmarku tylko w dragotic, jak daje 634 smiga juz idealnie, ale w sumie w grach jeszcze tak nie ustawiam bo po co od razu dorzynac tak karte ... (standardowo mam 290/590) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 "]A ktora karta kreci sie najmocniej (oczywiscie ze 128mb ramu) ? Leadteka, Asusa MSI czy Gainwarda ? :) oczywiscie zalerzy jak trafisz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 jak tak se przegladam ludzi z GF4Ti4200 to jednak widze ze moje MSI roocks wszystkie testy karty - nature, pixel,vertex shader, dot3, high poligon, enviromental (najbardziej :D) jedzie ostro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 jak tak se przegladam ludzi z GF4Ti4200 to jednak widze ze moje MSI roocks wszystkie testy karty - nature, pixel,vertex shader, dot3, high poligon, enviromental (najbardziej :D) jedzie ostro :)Jak Morel123 udało Ci się tak ostro wykręcić tą kartę, bo prawdopodobnie mamy takie same i u mnie tak jak w podpisie, dodatkowo Thermaltake GeForce 4 Booster (słychać go bardzo) pamięci oblepione radiatorami, może pastę jakąś polecasz na Chipset, bo ja dałem tą, którą dostałem w zestawie z Boosterem? Może ktoś się orientuje, które stery przynoszą największą wydajność, ja aktualnie latam na rekomendowanych od MSI 42.30, Z góry wielkie dzięki za rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 a mi własnie wczoraj zjarał sie zasilacz 350w :( zakupiłem dzisiaj za 100zł 400w, robi wrażenie :D, a kabli w nim jest o zgroza !! ...pozdrawiam.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...