Skocz do zawartości
Dares

Podkręcanie GF4 Ti4200

Rekomendowane odpowiedzi

zasrana pogoda...jest tak duszno że mój sprzęcik sie gotuje :D , dzisiaj zapodałem sobie wiatrak z zasilacza na zasilacz :) bo mi sie 350-ka gotowała...teraz jest nawet spox ...

......pozdrowienia dla wszystkich maniaków kręcenia :) .............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale zes qfa trafil.... mi sie troche lepiej udalo :P tylko rdzen nie swieci blaskiem u mnie ... na tym 648 pojawiaja sie malutkie artefacty w 3dmarku tylko w dragotic, jak daje 634 smiga juz idealnie, ale w sumie w grach jeszcze tak nie ustawiam bo po co od razu dorzynac tak karte ... (standardowo mam 290/590)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak tak se przegladam ludzi z GF4Ti4200 to jednak widze ze moje MSI roocks wszystkie testy karty - nature, pixel,vertex shader, dot3, high poligon, enviromental (najbardziej :D) jedzie ostro :)

Jak Morel123 udało Ci się tak ostro wykręcić tą kartę, bo prawdopodobnie mamy takie same i u mnie tak jak w podpisie, dodatkowo Thermaltake GeForce 4 Booster (słychać go bardzo) pamięci oblepione radiatorami, może pastę jakąś polecasz na Chipset, bo ja dałem tą, którą dostałem w zestawie z Boosterem? Może ktoś się orientuje, które stery przynoszą największą wydajność, ja aktualnie latam na rekomendowanych od MSI 42.30, Z góry wielkie dzięki za rady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...