Raptor Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Może mi ktoś powiedzieć jakie są średnice otworów wokół socket A - jest ich chyba trzy rodzaje :| - a przynajmniej jaka jest na 8RDA :?: - bo nie wiem jakie śruby sie tam zmieszczą :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 a kto to wie ja mam dwie plyty sA i w dwoch sa inne srednice Abit ma wieksze niz Epox i tak w % to sporo wieksze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 chodzi o najmniejsze spotykane otwory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 no to na Epoxie mam fi 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 ja w asusie tez mam 4 ale ktos mi mówił że w abicie jakimś miał 6mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 3.5mm sa najmniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 U mnie w Abicie wchodzą śruby M4 tak na styk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 A ja sie podepne i zapytam jaki rozstaw jest tych otworów wokół socketu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Dzięki za odpowiedzi :) - założyłem już zalmana CNPS-7000CU :D - pasuje idealnie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Abit ma wieksze niz Epox i tak w % to sporo wieksze Ile to procent :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Abit ma wieksze niz Epox i tak w % to sporo wieksze Ile to procent :D ;) tak ze 4 promile :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...