Neo_x Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Siema... 2 tyg temu ukradli mi koma... i teraz tak.. moge wziac siemensa sl45i... i zamienic do na motke 720i ...... powiedzcie mi... czy to jest oplacalne? ta motka jest bez papierow... tylko z ladowarka... jaka jest Wasza opinia o tych komach? Czy macie z nimi jakies problemy i czy je wogule macie... :) THX Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 jeśli zalęzy ci na funkcjonalności telefonu to zostaw siemensa ale jesli na zbędnych wodotryskach to motka......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ja mam tego siemens'a i imho dobry telefonik :] . Dokupiłem tylko większą/lepshą bateryjkę i odlot :] aaa... i masz loga i dzwonki... za darmo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 metal skąd loga zasysasz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 metal skąd loga zasysasz?? robie samemu albo z normalnych stronek z logami tylko se zapiusje jako monochromatyczną [czy jakoś tak] mape bitowa i wgrywam do telefonu i mam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 metal a melodyjki skad masz? :) bo jak robic loga to doszeldem , ale z melodyjkami nie :) to tak OT , a co telefonu to sam mam siemensa i generlanie pelnia szczescia , troche malo pamieci na karcie na mp3 ale przy lataniu na uczelnie i spowrotem mi starcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Motki T720i nie bierz!! Wolna jak cholera, jeżeli już to Motorole T722i ( ja ją mam ) , super telefonik. Fajne są tu rzeczy do Simka http://free-ri.hinet.hr/vpravdic/sl45/mainsl45.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Lepiej zostaw sobie siemensa :) Gdybys mogl wymienic na T722i to wiesz... :) Ale jak masz do wyboru tylko T720i to zdecydowanie zostan przy SL45i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ja na twoim miejscu zostawilbym sobie simensa :) telefonik jest spoks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ja mam Siemensa S 35 i moje pytanie brzmi: czy opłaca mi się go wymieniać na Motolotnie t720i ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 wiesz........ z 3 tygodnie temu kupowalem telfon wraz z moja mama......... ja wybrtalem siemensa a moja mma motorole...... powiem tyl.... mp3 wymiata a rzeczy jakie mozna sobie doopnac do tej komorki to juz inna sprawa :twisted: w kazdym badz razie matka ma duzo wad dla mnie : 1. nie ma irdy 2. standardowo nie ma podlaczenia do kompa 3. raz ci spadni i masz po telefonie....... 4. jest grooba...... ja wybralem sl.... szukam tera jakis nowych rzeczy, biosow lub Bog iwe co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 swego czasu tez sie zastanawiałem nad taką wymianą jak doszło do momentu w którym miałem dwa telefony w ręku to stwierdziłem że ta motorola nie ma podskoku do siemensa (jest słaba, wielka <- jak będziesz chciał napisać na ulicy SMS to duże prawdopodobieństwo że ktoś ci ją ukradnie po rozłożeniu tego telefonu robi się olbrzym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 hmmm to jednak zostane przy siemensie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Hallo - czy ktoś odpowie mi na pytnie: mam Siemensa S 35 ...czy opłaca mi się go wymieniać na Motolotnie t720i ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...