.PaVLo. Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Witam. Mam prośbę aby ktoś wrzucił tutaj zdjęcie tyłu płyty ASUS P8Z68 Deluxe. Chodzi mi o tą blaszkę pod soketem procka, jak ona wygląda, jakie ma wymiary. Szukałem na necie, ale wszędzie jarają się górą płyty a nikt nie raczy nawet pokazać tyłu. Po co mi to ?, ano muszę wybrać blok na CPU, który ma odpowiedni backlpate, który nie będzie kolidował z tą blaszką na płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 A Backplate nie ma opierać się o tą blaszkę? Bo inaczej po co ona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 (edytowane) No właśnie obejrzałem pewien test bloku pod s1155 i właśnie jedna z backplate opierała się o tą blaszkę. Ale mimo to wolałbym wiedzieć wcześniej jaka jest ta blaszka na asusie :) Edytowane 8 Września 2011 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Witajcie czy działa wam oszczędzanie energia tzn chodzi mi o dwie opcje mianowicie C3\C6 czy macie jakieś niestabilności pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Witajcie czy działa wam oszczędzanie energia tzn chodzi mi o dwie opcje mianowicie C3\C6 czy macie jakieś niestabilności pozdr Na razie jestem w fazie wyszukiwania napiecia do stabilnej pracy, potem zajme sie oszczedzaniem energii, wiec zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 (edytowane) Pojawił się nowy bios 0902 dla płyt pod Z68 Maximus IV Extreme-Z Maximus IV GENE-Z P8Z68 DELUXE P8Z68-V P8Z68-V PRO Zmiany: Enable support for Next Gen 22nm Processor. Edytowane 31 Października 2011 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelis Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Czy ktos mial juz do czynienia z plyta ASUS P8Z68-V LX? W necie praktycznie brak recenzji uzytkownikow odnosnie tej plyty, a wydaje sie, ze jest to calkiem ciekawy zakup. Przede wszystkim jest znacznie tansza od wersji PRO i innych wyzszych. Minusem jest to, ze nie jest SLI-kompatybilna. Dziala w Crossfire, ale tylko w konfiguracji 16x, 4x. Poza tym, z tego co wyczytalem, posiada wszystkie zalety wyzszych modeli. Dodatkowo, wg. ASUSa jest w pelni zgodna z PCIe 3.0 (w przeciwienstwie do np. wersji PRO pierwszej rewizji) i posiada support Ivy Bridge 22 nm. Wiec co z nia jest nie tak? Przeciez SLI to tak naprawde margines a wiekszosc i tak montuje odpowiednio mocna pojedyncza karte graficzna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam Mam problem z Windowsem i pewnie dotyczy to również płyty głównej. W zasadzie wszystko działa dobrze, ale podczas uruchamiania systemu wyskakują mi trzy takie same komunikaty A wygląda to tak jak w załączniku. Nie wiem jak mam się tego pozbyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Na początek przeinstaluj oprogramowanie asusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...