gladky Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Witam mam problem z systmem ,bo sam sobie zmienił czcionkę na taką której nie jestem w stanie odczytać . Przy starcie mam taką informacje : a sama czcionka w systemie i przeglądarce wygląda tak : dodam, że we wszystkich aplikacjach wyświetla prawidłowo (gry programy) z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 (edytowane) Skan robiłeś? Odłącz komputer od neta i przeskanuj czymś porządnym (Avirą, Spybotem, MBAM). Sprawdź folder Fonts - masz wszystkie czcionki? Jeśli nie, a masz chyba W7, niech ktoś ci wyśle ten folder i wrzuć go do siebie. Edytowane 9 Września 2011 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladky Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 przeskanowałem Comodo ( bo akurat z tego korzystam ) ...coś znalazł , ale niestety niemogęodczytać co , usunięcie nic nie pomogło w folderze fonts mam tak : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 (edytowane) Jak masz 3 czcionki, to się nie dziw, że czegoś brakuje. Usuwałeś coś, instalowałeś ostatnio? Mam nadzieję, że nikt mnie nie zabije za linka z TPB: Windows 7 Original Fonts (download torrent) - TPB Edytowane 9 Września 2011 przez zzizzy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladky Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 nie jestem jedynym użytkownikem kompa .... moja 8 letnia córka czasami pogrywa 8O ..a niestety w dziennikach nic nie mogę odczytać co ona robiła wielkie dzięki za pomoc ...udało się ... wklejenie orginalnych "fonts" pomogło ... odczytałem że comodo znalazł jakiegoś trojana , on coś mógł nakombinować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...