Skocz do zawartości
MeoPL

Laptop długa praca na baterii do 2000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam poszukuję do 2 tyś laptopa mobilnego z dobrymi w miarę osiągami . Zależy mi aby bateria trzymała minimum te 4-5h przy pracy , dobre wykonanie , hdmi .

Mam teraz 12 calowego della i po prostu poszukuje czegoś wydajniejszego . Dobrym kompromisem jest 13.3 cala bo laptop będzie dosyć często noszony ale nie wiem jaki model dobry i polecany . Myślałem nad Dellem bo jestem przekonany ale biorę pod uwagę również inne firmy . Jeden warunek żeby nie był tandetnie wykonany . Przypuszczam że wykonanie będzie gorsze niż w moim poczciwym dellu d430 , ale coś podobnego . Proszę o radę bo szukam już 3 dni i jakoś ciężko . Biorę też pod uwagę 15,6 warunek 4,5 pracy na nim z włączonym wifi .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o netbook 13.3 cali to użytkownik kacp3r polecał mi HP 4330s, ale wykracza to poza twój budżet. Natomiast w 12 calowych nie masz co szukać, ponieważ w tej kategorii cenowej występują procesory AMD e-350 lub e-450, a nawet jeśli dołożysz trochę to otrzymasz co najwyżej słabszą wersję intela i3. Co do laptopów to Ci nie poradzę, bo nie szukam większej maszynki z tej racji, że im większy ekran oraz wydajność tym mniej pracy na baterii. Wóz albo przewóz, za taką kasę nic więcej nie dostaniesz, bynajmniej mi tak się wydaje.

Edytowane przez Hopes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi