Skocz do zawartości
Fallout

Jaka grafika do gier????

Rekomendowane odpowiedzi

tak na pentiumie bedziesz miał na bank gorzej za przeproszenie pajacu jeden chociaż w sumie słyszałem że w płytach pentka są agp w kształce fali i nie wiem jak ty to tam włożysz jakiegoś modzika zrób ;-) ~~~~~~~tak wygląda agp na płytavch p4 :D:D:D:D:D:D: pozdro i na nastepny raz nie rób z siebie głupa peace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie nie dziwie - gostek nawet nie zadal sobie trudu popatrzenia na liste topicow (nie mowiac juz o szuianiu) chyba na tej samej stronie sa ze 2 takie topici

One są koło siebie :D

ale bądźcie wyrozumiali, przecież jedna do Athlona druga do PIV :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie macie tutaj moderatorow?? :o

Co do tematu to siakis gf4 ti4200 :D

Acha nosze sie z zamiarem zalozenia topicu: [red]Jaki gf4 ti4200 jest naj[...][/red] Bo nie wiadmomo co wybrac: MSI, Winfast, Gainward or inny :> Ale cholernie boje sie zalorzyc nowy topic bo jeszcze z buta oberwe :[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie macie tutaj moderatorow?? :o

Co do tematu to siakis gf4 ti4200 :D

Acha nosze sie z zamiarem zalozenia topicu: [red]Jaki gf4 ti4200 jest naj[...][/red] Bo nie wiadmomo co wybrac: MSI, Winfast, Gainward or inny :> Ale cholernie boje sie zalorzyc nowy topic bo jeszcze z buta oberwe :[

WInfasta najlepiej sie kreci jak za cene tak niską :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rcube karty tych firm są bardzo dobrej jakości i myśle że nie ma zbyt dużego znaczenia, którą wybierzesz kieruj się ceną bo karty tych firm napewno będą się bardzo podobnie kręciły

ALe zauwaz jakie te firmy robią chłodzenei na tych kartach. Ja uwazam ze najlepszym jest to robione w Winfastach BOX :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale MSI tez kusi :) Mysle o grafie z 64 MB na pokladzie, po co przeplacac :D Natomiast na Leadteku sie sparzylem :( Moj obecny gf 2 pro ma kijowe chlodzenie - wiatraczek sie zacina trzeba go co 3 tygonie czyscic i siakims olejem traktowac, bo inaczej przestanie sie krecic :/ (w sumie bez wiatraka grafa tez chodzi - olbrzymiasty radiator) Wiem ze pare innych osob sie na nich tez zawiodlo (osoby te maja gf 2 gts oraz gf 3). Te wiatraki imho jakies feralne byly. Nie wiem natomiast jak jest w przypadku gf 4 - czy nadal zacinaja itd, czy jest ok. Liczy sie dla mnie rowniez ilosc dB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rcube karty tych firm są bardzo dobrej jakości i myśle że nie ma zbyt dużego znaczenia, którą wybierzesz kieruj się ceną bo karty tych firm napewno będą się bardzo podobnie kręciły

ALe zauwaz jakie te firmy robią chłodzenei na tych kartach. Ja uwazam ze najlepszym jest to robione w Winfastach BOX :!:
Jeżeli będzie chciał ją mocno kręcić to i tak będzie musiał zmienić chłodzenie bo wątpie żeby to wytrzymało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...