Fallout Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 jaką kupić grafikę żeby była dobra do gier za niską cenę... to jest do okolo 500-550 zł??no i zeby starczyła na dłużej niz moj mx:):):)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 QRNA SZUKAJ CZŁWOIEKU !!!!!!! OSTATNIO BYŁ IDENTYCZNY TEMAT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 no ok ... sorry.... tylko nie wiem ... czy jezeli ma P4 to czy tez bedzie sie mnie tyczyl ten temat z athlonem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 A myslisz ze garfika wtedy chodzi inaczej????? :? Wynik w 3dmarku moze byc conajwyzej inny, reszta jest to samo :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Athlon, Pentium jeden chu.j :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 tak na pentiumie bedziesz miał na bank gorzej za przeproszenie pajacu jeden chociaż w sumie słyszałem że w płytach pentka są agp w kształce fali i nie wiem jak ty to tam włożysz jakiegoś modzika zrób ;-) ~~~~~~~tak wygląda agp na płytavch p4 :D:D:D:D:D:D: pozdro i na nastepny raz nie rób z siebie głupa peace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ale go objechałeś 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ale go objechałeś 8O Dziwisz się ?? Przecież to Warka...Pewnie jeszcze STRONG :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 ja sie nie dziwie - gostek nawet nie zadal sobie trudu popatrzenia na liste topicow (nie mowiac juz o szuianiu) chyba na tej samej stronie sa ze 2 takie topici Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 ja sie nie dziwie - gostek nawet nie zadal sobie trudu popatrzenia na liste topicow (nie mowiac juz o szuianiu) chyba na tej samej stronie sa ze 2 takie topiciOne są koło siebie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 ja sie nie dziwie - gostek nawet nie zadal sobie trudu popatrzenia na liste topicow (nie mowiac juz o szuianiu) chyba na tej samej stronie sa ze 2 takie topiciOne są koło siebie :D ale bądźcie wyrozumiali, przecież jedna do Athlona druga do PIV :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Nie macie tutaj moderatorow?? :o Co do tematu to siakis gf4 ti4200 :D Acha nosze sie z zamiarem zalozenia topicu: [red]Jaki gf4 ti4200 jest naj[...][/red] Bo nie wiadmomo co wybrac: MSI, Winfast, Gainward or inny :> Ale cholernie boje sie zalorzyc nowy topic bo jeszcze z buta oberwe :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 tu cos bylo ale sie pojebalo :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Znowu sie cos kurwa pojebalo :o (sory za jezyk... ale nie chce uchodzic za spamera forum :| ) Please delete te dwa posty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Nie macie tutaj moderatorow?? :o Co do tematu to siakis gf4 ti4200 :D Acha nosze sie z zamiarem zalozenia topicu: [red]Jaki gf4 ti4200 jest naj[...][/red] Bo nie wiadmomo co wybrac: MSI, Winfast, Gainward or inny :> Ale cholernie boje sie zalorzyc nowy topic bo jeszcze z buta oberwe :[ WInfasta najlepiej sie kreci jak za cene tak niską :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 rcube karty tych firm są bardzo dobrej jakości i myśle że nie ma zbyt dużego znaczenia, którą wybierzesz kieruj się ceną bo karty tych firm napewno będą się bardzo podobnie kręciły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 rcube karty tych firm są bardzo dobrej jakości i myśle że nie ma zbyt dużego znaczenia, którą wybierzesz kieruj się ceną bo karty tych firm napewno będą się bardzo podobnie kręciłyALe zauwaz jakie te firmy robią chłodzenei na tych kartach. Ja uwazam ze najlepszym jest to robione w Winfastach BOX :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 No ale MSI tez kusi :) Mysle o grafie z 64 MB na pokladzie, po co przeplacac :D Natomiast na Leadteku sie sparzylem :( Moj obecny gf 2 pro ma kijowe chlodzenie - wiatraczek sie zacina trzeba go co 3 tygonie czyscic i siakims olejem traktowac, bo inaczej przestanie sie krecic :/ (w sumie bez wiatraka grafa tez chodzi - olbrzymiasty radiator) Wiem ze pare innych osob sie na nich tez zawiodlo (osoby te maja gf 2 gts oraz gf 3). Te wiatraki imho jakies feralne byly. Nie wiem natomiast jak jest w przypadku gf 4 - czy nadal zacinaja itd, czy jest ok. Liczy sie dla mnie rowniez ilosc dB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 DLa mnei ten produk Leadteka to pierwsza klasa, cichy wentyl super radiator i ta cena TYLKO BRAĆ :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 rcube karty tych firm są bardzo dobrej jakości i myśle że nie ma zbyt dużego znaczenia, którą wybierzesz kieruj się ceną bo karty tych firm napewno będą się bardzo podobnie kręciłyALe zauwaz jakie te firmy robią chłodzenei na tych kartach. Ja uwazam ze najlepszym jest to robione w Winfastach BOX :!:Jeżeli będzie chciał ją mocno kręcić to i tak będzie musiał zmienić chłodzenie bo wątpie żeby to wytrzymało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 :? LUDZIE CO WY TAK BLUZGACIE :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...