adrii Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Używam wyżej podanego antywirusa i mam z nim pewien problem. Program blokuje niektóre aplikacje np: program YGOOW którego używam do pobierania p2m. Usunąłem program p2m i chcąc pobrać go od nowa antywirus blokuje stronę z której można go pobrać. Co mam zmienić w ustawieniach, aby móc korzystać z blokowanych programów i aby nie były ponownie blokowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Ja używam darmowej wersji beta eseta 5, ale może w 4 jest podobnie: Do listy dodajesz strony których ma program nie blokować. Mi osobiście eset nie blokuje aplikacji ygoow, a tylko ich stronę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 (edytowane) Nod32 to sam antyvirus. Jezeli blokuje stronę to powinien wyswietlic dlaczego. Edytowane 10 Września 2011 przez ZlyUser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...