Skocz do zawartości
Gość dawciobiel

Adamek vs Kliczko (09.2011) - gdzie oglądać przez internet?

Rekomendowane odpowiedzi

No i właśnie tym różni się od Haye'a. Prawdziwy gentelman potrafi się opanować. Pamiętaj też, że obaj mają naukowy tytuł doktora, zamieszani w politykę, mimo wszystko, to zobowiązuje do kultury. Druga sprawa, że lepiej zachować zimną krew, ja bym nie zachował, więc podziwiam obu za stoicki spokój.

Rozumiem i uznaję twoje argumenty. Rozumiem, że bracia Kliczko to ludzie na poziomie, nie tępe osiłki; są gentlemenami; mają nerwy ze stali itd. Jednak Chisora na prawdę przesadził. Kiedy ktoś dosłownie pluje nam w twarz nie można udawać, że pada deszcz.

Chociaż im dłużej się zastanawiam tym bardziej sam nie wiem jak powinien zareagować.

Przecież przez całą walkę Kliczko zadał zdecydowanie więcej ciosów :damage_wall:. Czarny się trzymał i napierał, ale ciosów zadawał mniej.

Już drugi raz zadam to samo pytanie w tym temacie, wiesz o tym, że Witalij to nie jest ten czarny, tak ? Chyba, że oglądałeś spotkanie na Rabce Arenie, to chcę powiedzieć, że tam Kliczko nie walczył.

Może tak samo jak mój tata, włączyłeś od 10 rudny ? Przewiń to sobie jeszcze raz, weź kartkę i długopis i policz ile ciosów który zadał. Może przyda się też program do zwalniania tempa.

Ludzie, spokojnie :blink:

Oglądałem walkę od początku. Ciosów nie liczyłem (chyba oczywiste), jeśli rzeczywiście Kliczko wyprowadził więcej celnych to OK. Wrażenie odniosłem zupełnie inne.

Rozumiem, że chcielibyście kogoś nowego, świeżego [...]

Ty to powiedziałeś :wink: Ja lubię i zawsze kibicuję braciom Kliczo. Niestety w tej walce IMO Chisora wypadł lepiej. Edytowane przez kickass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy ktoś dosłownie pluje nam w twarz nie można udawać, że pada deszcz.

Ale uderzyć kogoś przy kamerach i kilku tysiącach kibiców... średnio opłacalne, zwłaszcza, że teraz Chisora i Haye muszą się tłumaczyć policji za swoje czyny. ;) Nie wiem, może Witalij ma immunitet, to by mógł sobie pozwolić. ;) Tak jak mówisz, nie można sobie pozwolić, dlatego pewnie Władimir spotka się z Chisorą w ringu.

Niestety w tej walce IMO Chisora wypadł lepiej.

Kondycyjnie i mentalnie na pewno tak. :) Sam Chisora powiedział, że przegrał przez doświadczenie Kliczki, no coś w tym jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponoć Witalij zakończył karierę. Koniec legendy, teraz czas dla Wladimira na pas WBC. :D PS. Jednak to fake, lecz czy nie byłaby to dobra decyzja?!

Nie, jeszcze jedna walka z kimś kogo by zniszczył (np. Sosnowski czy Adamek), żeby potem nie pierdzielili głupot, że Chisora odesłał Vitalija na emeryturę. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj młodszy K walczył z siakimś tam pretendentem- od pierwszej rundy przeciwnik klinczował co wyglądało żenująco i śmiesznie.

Biedny młodszy K- mógł się wk...ić- myślał że choć trochu powalczy, a tu tylko przytulanko.

W 4 rundzie pretendent nie upilnował gardy i po 2, 3 nawet niezbyt silnych/trafionych ciosach było po wszystkiemu:

http://www.youtube.com/watch?v=8iNYU08ianQ&feature=related

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi