scunek Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Witam otóż mam mały problem, dzisiaj postanowiłem zmienić pastę pod chłodzeniem procka w laptopie gdzie jest socket 479 a siedzi w nim Pentium 4 2.4ghz/512k/533 Napięcie na rdzeniu - 1.525 i z tego co się orientuje jest to chyba zwykły procek pod socket 478? więc jak to możliwe że siedzi w 479? pytam się gdyż wala się u mnie w szufladzie Pentium 4 3ghz/1M/800 i chętnie bym go tam włożył gdyby się dało ale z tego co czytałem to procki z 478 pasują do 479 ale mają inne rozmieszczenie pinów do napięć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Jakby był zwykły to o pracy na baterii zapomnij, a jakbyś jeszcze chciał presshota tam wsadzić to lapek by się stopił :lol: Poszukaj jakichś mobilnych proców, zresztą zwykłe i tak nie przypasują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 proca 479 wsadzisz na mobo 478 (na odwrot juz nie da rady) ale tylko z przejsciowka asusa CT-489 i tylko na niektorych plytach asusa BA nawet na plycie 775 dalo sie zamontowac przejsciowke na 478 (dla pentiumow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...