miduchp Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Witam szanownych forumowiczów, Mój sprzęt zaczyna się gotować w obecnej obudowie. Szukam czegoś "przewiewnego". Moje wymagania to: - Zasilacz na dnie obudowy - Możliwość montażu wentylatorów w przednim panelu oraz pod "sufitem" - Kosze na dyski twarde "w poprzek" (idealnie z łatwym montażem na sankach) Generalnie bardzo pasuje mi Cooler Master Dominator II 692 Advaned (RC-692-KKN2), ale cena trochę za wysoka. Czy możecie polecić jakąś tańszą alternatywę ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szubster Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Fractal design Arc? Spełnia wszystkie wymagania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Arc wcale tańszy nie jest. Sprawdź Fractal Design Core 3000 - prawie to samo, co arc ale o stówkę tańsze.. Spełnia wszystkie twoje wymagania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...